Roliga skämt!!

Skrivet 2011-02-08 @ 21:39:36
Haha.. Nu valde jag de snällaste bilderna. Detta är min humor:









Myspys och veckans händelser

Skrivet 2011-02-08 @ 21:19:31
Idag har jag myst med Viggo. Var ute och gick en runda med mamma och syster. Därefter blev det middag hemma hos mamma och mys med Viggo!



Imorgon blir det en lugn dag. Däremot blir det lite livligare resten av veckan.
På torsdag ska jag och Sanna baka hemma hos mig efter jobb. Vi jobbade båda på Telefonbanken tidigare och eftersom vi saknar våra gamla kollegor så mycket så ska vi åka och överraska dem på fredag med en massa kakor :) (Hoppas att ingen hinner läsa detta, isf får ni inte avslöja något ;))
Så på fredag blir det TB-Surprise och på förmiddagen ska jag träffa min kusin och äta lite sen frukost med goda frallor.
Lördagen och söndagen blir full av barn. Återkommer när helgen närmar sig!

Kram på er!

Grey-Time

Skrivet 2011-02-07 @ 17:55:28
I julklapp fick jag säsong 6 av Grey´s Anatomy. Så nu kommer jag att stänga ute omvärlden och titta på några avsnitt. Sen blir det kvällsmat och avslutningsvis en promenad om jag har ork kvar!


Lååång runda

Skrivet 2011-02-06 @ 20:05:43
Idag har jag varit på kören i Malmö och övat. Det är bra nya låtar vi sjunger med det är lite synd att nästan alla är långsamma ballader. Jag tror att det hade varit bra för oss om vi hade lite mer Up-beat låtar.
Men vi ska spela in en ny skiva nu i vår så det ser vi fram emot.


Efter kören så var jag och D ute och gick en lång runda i nästan två timmar så jag är helt slut i benen. Efter ca en halvtimme började det regna så min jacka hänger just nu på tork. Men det var det värt!!

Nu ska jag äta popcorn och måla naglarna. Mina naglar är så tunna och mjuka så de går sönder hela tiden. Ingen som har ett bra tips på nåt nagellack som stärker naglar? Har inte hittat något som fungerar så bra tycker jag.
Jag saknar tiden när jag byggde på mina naglar. Nackdelen är i mitt fall att jag inte kan spela gitarr..

Egen sylt och dagstur

Skrivet 2011-02-05 @ 20:53:48
Idag har vi kört en runda med bilen och för att se vart man hamnar. Idag hamnade vi i Lund. Vi köpte stenugnsbakat bröd från Lunds Stenugnsbageri. Två bröd för 90 kr. Sjukt dyrt men de var såklart riktigt goda. Ett tomatbröd och ett boule-bröd. Det var ungefär som ciabatta.



Jag har även för första gången gjort min egen sylt. Det blev med jordgubbar, blåbär och björnbär. En liten frysrensning av bär helt enkelt. Ska bli spännande att se hur den smakar! Men jag väntar nog en vecka så att den har hunnit ta sig lite.

 

Nu: Melodifestivalen!

Fredagsmys

Skrivet 2011-02-05 @ 10:56:20
Igår blev en mysig hemmakväll. Vi kollade på två filmer. Vi körde på svenskt tema. En superrolig komedi och en skräck. Väldigt bra båda två faktiskt!



Vi testade även det nya Marabou-chkladet med mango. Det var gott men man blir inte så överraskad. Smakade i stort sett bara mjölkchokad med frystorkade mangobitar..





Nu ska vi ta bilen och köra runt lite i Skåne och se vart vi hamnar!!


1. Det nya favoritgodiset är Bridge-blandning

###

2. Man har börjat kolla på "På spåret"

###

3. Jag äter kanterna på kasslern

###

4. Romrussin-glass är inte helt fel längre

###

5. Man kan inte kommunicera på krogen eftersom ljudvolymen är för hög!!!

Onsdag med tvätt och bak

Skrivet 2011-02-02 @ 19:20:38
Jag gillar onsdagar. Då vet man att halva arbetsveckan har gått och att dagen efter är en torsdag som alltid går så fort och innan man hinner tänka efter så är det fredag och helg. Helt underbart!!

Idag tvättar jag. Inte världens roligaste. Jag passar därför på att baka lite grahamsbullar. Har precis tagit ut dem ur ugnen! Luktar himmelskt!