Fika och återbesök på loppis

Skrivet 2010-11-23 @ 20:14:58
Idag har jag fikat med Bella på mitt jobb. Vi var på Ebbas Fik i Helsingborg. Ett ställe där allt är inrett i amerikansk 60-talsstil och även bakverk och mat är detsamma. Jag åt en Cappuccino-kaka med kaffe-frosting. Supergod men jag orkade tyvärr inte äta hela.



Vi tog även en liten tur på stan. Jag provade ett par vinterskor, är i behov av det. Man måste ju förbereda sig inför den kallaste vintern på 1000 år ;) Jag upptäckte dock att skorna som var väldigt fina och sköna inte var fodrade i tårna. Löööönt att göra ett par vinterskor om de är iskalla vid tårna. Är det inte där man vill vara varm när man går i snö??!?!


I morgon ska jag träffa Nina. Vi ska på loppis. Vi var på loppis för någon vecka sen men då kom vi dit 5 min innan de stängde så vi hann inte med så mycket (jag handlade då iofs en vas, fondue-pinnar och en mjölkkanna, haha). Därför ska vi ha typ en timme på oss den här gången. Får väl se hur det går.. Ska bli superskoj i alla fall.


Mitt resultat i vår stegtävling på jobb går inte riktigt som jag hade hoppats. Jag hade som mål att gå över 10.000 steg om dagen och ligger iofs på över 12.000 steg i snitt men när man ser att killen som ligger etta på jobbet har ett snitt på över 36.000 steg om dagen så känner man sig inte så duktig längre, hehe! Men men.. Det är alltid kul att utmana sig själv i alla fall.

Nu väntar en varm pirog med ketchup och några cocktailtomater. Lyxmiddag ;)

1-årskalas och mys med Viggo

Skrivet 2010-11-20 @ 23:52:58
Idag vaknade vi kl.8:30 av att en granne spikade i väggen. INTE UPPSKATTAT!!!!

Jag har varit på kalas hos mitt kusinbarn Malte som fyllde år. Vi köpte en superfin stickad tröja till honom. Jag tänkte att eftersom de varnat för den kallaste vintern på 1000 år så är det lika bra att köpa varma kläder.


Här är tröjan vi köpte till honom. I like!


Malte var väldigt glad idag.

Mmm glass


Vi andra åt tårta (och vissa kunde inte vänta innan bilden togs)


Även storebror William fick lite tårta


Mamma och Viggo som inte verkar gilla min blixt


Efter kalaset var jag och min syster ute och gick en runda i parken bland alla djuren. Sen gick vi hem till mig en stund.

I kväll är D:s kompis Johan på besök. Vi har beställt kinamat, vilket jag inte gjort på år, och spelat "Vem vill bli miljonär" på PS3. Sjukt svårt.

I morgon blir det körrepetition inför konserten om någon vecka. Känner mig inte helt hundra på låtarna så jag har att göra..

Nästa vecka varnar de för -10 grader. Helt galet! Jag funderar på att ha dubbla vantar framöver. Bara så att ni vet!! ;)

Lady Gaga Konserten

Skrivet 2010-11-20 @ 23:32:54
Igår var vi på Lady Gaga konserten i Malmö. Hon var riktigt bra och är en klockren live-artist. Hon bjöd på sig själv under hela showen och sjöng som en gudinna. Grymt nöjd är jag. Tyvärr så tog jag endast några bilder med min mobil som inte blev så bra men vissa blev ok. Har även lånat lite bilder från andra :)
Jag gillar starkt hennes olika outfits...







Min blixt funkade inte så bra i detta ljuset så hela hon ser ut som ett ljus. Men som tur är så ser man henne förstorad i bakgrunden..










Kommer hon till Sverige igen så hade jag lätt kunnat tänka mig att gå och kolla igen!

Nerlagd???!! Neeej då! :)

Skrivet 2010-11-17 @ 22:13:34
Nu trodde ni allt att jag lagt ner min blogg. Men ack nej. Jag har bara varit väldigt upptagen de senaste två veckorna så man har inte hunnit med så mycket skrivande. Har somnat på soffan i stort sett varannan dag :P

Här kommer en summering av mina senaste dagar:

För någon helg sen så var jag på fest hos Kåki. Vi var först hemma hos henne och åt middag och därefter blev det en kort utgång i Helsingborg. Vi gick till fel ställe som spelade jättedålig musik och kostade skjortan att komma in på..


Söta systrarna


Andree är överlycklig att han fått en whisky


Jag och Kåkis kollega Carina tillsammans med hennes kille


Hahahahaa.. Palle spelar Emo


Födelsedagsbarnet :)


--------------------------------------------------------------------

Förra torsdagen var vi ute på vinprovning i Helsingborg med jobbet. Två kollegor ska gå i pension så vi hade en lite middag med dem. Vi provade flertalet viner och åt smårätter till. En mycket trevlig kväll.



Jessi, Carola och Andrea from work




Vi testade måååånga mycket goda viner :) Här är några att rekommendera

--------------------------------------------------------------------

I helgen var det fars dag. På lördagen var vi hemma hos mina föräldrar och åt middag. Jag fick då även tid att mysa med lilla Viggo. Här är han nerbäddad i bilstolen redo att åka hem. Sötis!



På söndagen hade vi middag hemma. D:s bror med familj och deras far kom på besök.
Erica och Mattias hade med sin en champagneflaska av choklad till mig, jättesnällt av dem.
Detta för att JAG HAR FÅTT FAST JOBB!!! Woohoo! Känns jätteskönt. Nu blir livet lite mer stabilt och alla förmåner blir bara till det bättre :)




Ida hittade mina smycken och ville prova vissa av dem... på en och samma gång.



-----------------------------------------------------------------------------------------------


Idag har jag varit på en liten shoppingtur och fikat med Carro. Vi har förberett oss mentalt för Lady Gaga konserten på fredag. Ska bli så sjukt kul! Längtar som tusan!!!



 

Fika med Jennifer och julkänsla

Skrivet 2010-11-03 @ 21:35:15
Nu har jag precis kommit hem efter en väldigt trevlig fika med Jennifer. Tyvärr glömde jag att ta en fin liten bild på henne. Vi tar det nästa gång :)

Vi tog en liten runda på stan. Jag skulle handla present till Kåki som fyller år i morgon. Vi ska hem till henne på lite födelsedagsmiddag på lördag. Presenten jag köpte blev jag nöjd med. Hoppas att hon också blir det.
Men självklart så handlar man lite sånt som man inte behöver när man ändå är ute på stan.
Jag handlade:



Två olika julservetter och två fina julburkar som jag ska ha julkolor och tryfflar i till jul.. :)

Jag älskar julen. All mysbelysning som sätts upp överallt och snön som ligger som ett täcke och nyser upp landskapet. Varm glögg och nygräddade lussekatter. Det finns inget bättre... I löööve christmas!!!

Wwiiiiiie gummistövlar

Skrivet 2010-11-02 @ 21:22:25
Idag har jag köpt gummistövlar. Har inte orkat köpa ett par tidigare.




För att fira detta så har jag precis varit ute och gått en runda på lite över 6 km i mina nya stövlar. Jag måste ju ligga i nu i vår stegtävling på jobb. Snart är jag uppe i 20.000 steg idag. Wohoo!

Imorn ska jag träffa Jennifer som jag gick på gymnasiet med. Vi har inte setts på snart ett år. Ska bli jättekul :) Får se vad vi hittar på...