Så lycklig man kan bli...

Skrivet 2010-03-31 @ 21:45:01
Idag har min bästa vän Josse fyllt år. Jag ringde från jobb och sjöng för henne varpå jag fick halva byggets uppmärksamhet men min ljuva stämma ;) Hihi..
Josse är hemma på besök från Umeå där hon pluggar för tillfället så det känns skönt att ha henne hemma. Vi ska ha heldag på fredag tillsammans med Carro och ta igen förlorad tid.

Idag var jag och Carro på Nova i Lund för att "uträtta lite ärenden" och vi gick då förbi en parfym-butik. Vi gick in och såg att det kommit en ny sommardoft från Burberry. JAG ÄLSKAR BURBERRY för er som inte visste det.
Har inte passat i deras dofter tidigare men denna var magisk. När jag väl bestämde mig för att köpa den så kom den bästa överraskningen på länge. JAG FICK EN VÄSKA PÅ KÖPET!!! Tre t.o.m. Jag är så lycklig :) Jag har alltid velat ha en Burberry-väska!
Den ska jag ha på lördag när det blir fest för Josse, wiihaa! (den största alltså)




I morgon är jag ledig och då har jag bokat upp en tvättid kl.07:00. Ångrar jag mig nu eller???

Första vårtecknet

Skrivet 2010-03-30 @ 21:12:34
Det riktiga första vårtecknet kom idag!

Den stora lastbilen kom körandes med glasskiosken på flaket som hissades ner och placerades på torget utanför mitt jobb. Nu vet man att våren är på väg!

Som det ska ätas mjukglass i vår och sommar :) GOOOOTT!

Smaskig lunch

Skrivet 2010-03-29 @ 22:55:38
Idag har jag och Maria på jobb ätit pizza på lunchen. Den var riiiktigt god. Dit ska vi fler gånger!!! En perfekt start på veckan.


Maria in action. Kan ni tänka er att hon klämde ner heela pizzan. Lilla Maria som är så petit! Jag är imponerad!!

Nöjd med helgen

Skrivet 2010-03-28 @ 22:32:12
Är väldigt nöjd med helgen. Fredagen var väldigt lugn och skön.
Igår gick jag upp kl.9 och var på ett spinningpass med Madde. På kvällen var jag på middag hos Kåki och Mini som bjöd på Fondue (vilket jag aldrig har ätit innan). Väldigt gott och fräscht. En social måltid. Det gillar vi!!
Därefter blev det utgång i stan. Var riktigt nice att gå ut och dansa eftersom det var så himla längesen.

Idag har jag varit på kör-repetition. Vi fick veta att vi ska åka till Sthlm i höst för att vara med i Nyhetsmorgon på TV4. Det ser vi fram emot. 
Därefter åkte jag hem till Daniels bror. Vi gjorde våfflor på ett uselt våffeljärn (som vi sedan slängde) och busade med Ida som för övrigt är världens sötaste och snällaste lilltjej :)


Haha.. Ida busar i tvättmaskinen..


Gullunge

I morgon väntar en ny vecka och då kommer Josse hem.. YYeeeeiiii!!! Eftersom hon numera bor uppe i Umeå så träffas vi inte så ofta vilket är tråkigt. Men nu ska hon vara hemma en vecka så vi ska passa på att umgås massor!
Ska även klämma in en dag att träffa Carro. Och självklart blir det påskmiddag med familjen! MMmmm ägg!

Och så här blev mitt linne..

Skrivet 2010-03-27 @ 00:20:36


Då var fredagsmiddagen klar...

Skrivet 2010-03-26 @ 18:14:53

Mmmm yammi.....

Helg igen..

Skrivet 2010-03-26 @ 16:52:30
Jag och Petra hade en jättemysig dag igår. Vi gick ett varv i Lund och stannade till slut på Viggos och åt grymt goda hamburgare. Därefter begav vi oss till Nova för att gå på Topshop. Fyyy fööör vad folk var galna där.
Efter 40 min gick vi därifrån tomhänta eftersom man inte såg några kläder av allt folk och man kom knappt fram i gångarna för där var köer till antingen provrummen eller kassan.. Nästa gång ska man gå dit en halvtimme innan och kolla ut det man vill ha och därefter ställa sig i kassakön när de öppnar!!

Jag köpte däremot en fin kofta i en annan affär och två par leggings, varav de ena var sönder upptäckta jag så dem måste jag byta och de andra var på gränsen till för tajta. Haha! Snacka om otur!

Idag är jag hemma själv så jag ska ha myskväll hemma. Tänkte sy ett linne av ett fint tunika-tyg som jag köpte när jag och Carro var på Stoff & Stil.
Sen ska jag kolla på Så ska det låta tänkte jag, hehe! Vad gammal jag känner mig men samtidigt så behöver man sånna här dagar.

I morgon blir det utgång med Kåki och gänget. Det ser jag fram emot eftersom jag inte sett dem på länge :)

Trevlig helg allihopa!

Hittepå-tandkräm!

Skrivet 2010-03-24 @ 19:42:11
Herregud.. Man går och köper en tandkräm för 40 spänn som vunnit årets munprodukt 2009 som ska ge vitare tänder. Vilket skit. Efter 5 dagar ser jag fortfarande ingen skillnad (enligt förpackningen ska man se resultat efter 1 tandborstning).. Jag känner mig lurad och besviken!! Riktigt hittepå!

Veckan...

Skrivet 2010-03-23 @ 21:01:12
Idag hade D lagat mat när jag kom hem från jobbet, vilken lyx. Det blev ugnsbakad lax med potatis och kall dill- och rödlökssås. Riktigt gott!




I veckan händer en hel del.
På torsag ska jag och Petra gå på en VIP-kväll på Topshop i Lund. Det ser vi fram emot :)
På fredag kommer Carro och finslipar det sista på sin klänning. Då kanske det är läge för mig att påbörja ett nytt projekt, ett linne kanske?!
Och på lördag har jag fått veta att det blir utgång så det ser vi fram emot. Kommer knappt ihåg när jag var ute senast, pinsamt!!! Men nu blir det ändring på det...



Brödbak

Skrivet 2010-03-20 @ 23:47:57
Mmm.. Idag har jag bakat bröd. Hittade ett nyttigt bröd med bikarbonat men eftersom jag har väldigt svårt får den smaken så hittade jag i en annan bok att man kunde ersätta bikarbonat med dubbelt så mycket bakpulver, vilket jag gjorde.
Resultatet blev över förväntan.

Äntligen klara!!!

Skrivet 2010-03-20 @ 23:37:42
Nu har Carro precis åkt hem.. Herregud vad tiden har runnit iväg idag. Vi hann iaf sy vars en klänning. Min blev precis klar men Carro hann inte med den sista touchen på sin så vi ska träffas nästa vecka igen för att fortsätta :)

Från produktion till färdig produkt:







Gud vad nöjd jag är!!!! Tack för ikväll Carro!:)

Ny drickyoggi

Skrivet 2010-03-20 @ 16:03:29
Härom dagen hittade jag en ny drickyoggi-smak, eller ja, ny för mig iaf. Mango! Den var supergod. Men mest av allt så gillade jag flaskan, såklart! Rock´n roll!!

Chokladbollar och ingen klocka..

Skrivet 2010-03-19 @ 22:22:19
ÅÅhh min klocka har fortfarande inte kommit.. Jag var överlycklig när jag åkte för att hämta mitt paket idag. Men när jag tog emot det så såg jag att det kom från Elle. Eftersom jag förlängt min prenumeration så fick jag en liten gåva. Ett resekitt med produkter från FACE Stockholm. Det kommer jag nog ha användning av.



Idag guidade jag Daniel när han bakade chokladbollar för första gången i vuxet liv, som han har tjatat om att han velat göra i tre veckor nu. Han klarade sig väldigt bra måste jag säga.



Eftersom jag har så fina naglar så fick Daniel sköta knådandet själv :P Hihi..


Imorgon kommer Carro och då ska vi sy vars en fin klänning och kanske nån tunika, om vi hittar ett fint mönster. Ska bli så kul!

Och om två veckor kommer Josse hem, längtar! Då ska vi umgås massor :) Yeeii!

Man känner sig som ny

Skrivet 2010-03-18 @ 22:17:08
Idag har jag varit hos frissan. Är väldigt nöjd med min nya frisyr.. Kanske inte syns så tydligt på bilden men jag har gjort slingor pch klippt upp det:)



Passade även på att åka hem till Jennifer efter jobb och fixa mina naglar eftersom jag fick sluta tidigare idag. Är mycket nöjd och hoppas att hon är det oxå:) Det ska hon vara iaf.
Nu klickar det så härligt när jag skriver på tangentbordet, hihi!
Jag valde två små fina pärlor i guld och ljusgrönt som jag har på ringfingret på ena handen och tummen på andra, supertjusigt!



Nu ska jag äta en nattamacka sen blir det nattinatti!!

Och så här blev det..

Skrivet 2010-03-17 @ 20:41:05


Jag var tvungen att ha lite Bearnaise-sås till också. Det slår aldrig fel :)

Imorgon..

Skrivet 2010-03-17 @ 19:43:57
Jahaa.. I morgon bär det av till frisören. Känner att det är dags att göra nånting åt min missfärgning såhär efter tre månader, haha!

Nu står jag och gör hemlagade fiskpinnar. De ser goda ut än så länge.  Är så himla hungrig!!!!

Jag var överlycklig när jag kom hem från jobbet idag för jag har fått hem en avi och det måste bara vara min nya klocka som kommit. Så jag sprang ner för trapporna och hämtade min räser-cykel och cyklade direkt iväg för att hämta den. MEn åhh nej! När jag kommer fram så just idag- Just idag- stängde dem kl.11..
Så jag får vänta ända tills på fredag innan jag får min nya fina gula klocka....

Saknar Sthlm

Skrivet 2010-03-16 @ 21:48:26
Ååhh jag satt och kollade på mina gamla bilder och hittade festivalbilder från Stockholm i juni 2008. Gud vad jag saknar den tiden. Solen. Musiken. Tiden med tjejerna i huvudstaden. Utekvällen dagen innan.

Dave Grohl



Ååhh vi MÅSTE göra om denna resan tjejer!!! Puss på er..

Raggmunkar

Skrivet 2010-03-16 @ 21:13:45
Mmm.. Jag har precis gjort raggmunkar som blev över all förväntan.. Supergoda!


Raggmunkar

1 ägg
4 dl mjölk
2 dl mjöl
1 ½ tsk salt
ca 1 kg finriven potatis
2 lagomstora morötter

Blanda smeten först. Rör ihop ägg, mjöl, salt och hälften av mjölken så att mjölet inte klumpar sig. Häll därefter i resten av mjölken. Riv rotfrukterna fint och blanda ner i smeten.
Stek i smör! Jag har stekt mina i mindre stekpannor för at få lagom storlek på dem.
Servera med lingon och av bacon.

Mmmm vilken smaskig lunchlåda jag ska ha i morgon!!

....

Skrivet 2010-03-14 @ 15:30:44
Jahaa.. Hur ska man sumera gårdagen?
Jag tyckte nog att rätt nåt vann ändå. Det stod för min del mellan Anna och Salem. Jag tycker att Salem Al Fakir är grymt bra i övrigt. Gillar hans stil och han är väldigtmusikaliskt!
Efter Melodifestivalen satt vi upp och spelade Buzz hela kvällen med D och hans kompis. Riktigt roligt.

Idag har jag och Petra spelat Little big Planet heela morgonen, och ätit upp chipsen från igår :) Grymt roligt spel. Det roligaste är att klä ut sin gubbe (så att man kan skilja dem åt). Här är nåt exempel:


Nu ska jag kolla på nån film som jag köpte förra veckan. Eftersom jag var så aktiv igår så ska jag göra så lite som möjligt idag..

She´s heeere!

Skrivet 2010-03-13 @ 19:03:57
Nu har Petra kommit och börjar förbereda oss inför kvällen :)
Morotsstavar och chips står klart på bordet!!



Vi är så spända, haha!

Konsert?! Jag vill..

Skrivet 2010-03-13 @ 16:48:12
ÅÅhh jag har sett att Kaki King kommer till Köpenhamn den 1 april. Vill jättegärna kolla på henne, Hon är grym på sin gitarr. Kolla länken nedan:

http://www.youtube.com/watch?v=jDmth1YZI7k


Vem vill följa med mig???? :)

Spring spring

Skrivet 2010-03-13 @ 11:26:56
Nu ska jag ut och springa en runda i solskenet. Får se hur långt jag orkar idag...

Middag med familjen

Skrivet 2010-03-13 @ 11:06:43
Igår bjöd vi min familj på middag. Lite synd att pappsen var sjuk och fick stanna hemma bara..

Till förrätt blev det vitlök- och chilifrästa räkor med bruschetta


Till huvudrätt blev det fisksoppan som vi provade att göra förra veckan


Och till efterrätt blev det cheesecake som var så god att jag hann äta upp den innan den fotades!! :)



Ikväll kommer Petra och då smäller det! Uppdateringar kommer! :)

Helgen är redan här ju!

Skrivet 2010-03-11 @ 22:41:59
Nu är man hemkommen från ett hårt box-träningspass. Jag trodde ett tag att jag skulle få min arm bortboxad av en kvinna som är starkare än Pippi Långstrump. Hon slog nästan bort mitsen från min hand och då är det illa..
Men jag överlevde iaf :)

I morgon slutar jag tidigt så då ska jag hem och förbereda inför kvällen. Min familj kommer på middag så jag och D ska bjuda dem på 3-rättersmiddag. Det kommer bli supermysigt.

På lördag kommer Petra och då ska vi kolla på Melodifestivalen. Det var längesen jag och Petra sågs så hon är saknad. Efter Melodifestivalen ska vi sitta upp heeela natten och spela Little Big Planet. Ett grymt roligt spel där man inte kan sluta skratta åt som egen gubbe som man själv får pimpa (klä ut) ;) Gud så kul vi ska ha!!

Det stämmer verkligen att åren och veckorna går fortare ju äldre man blir. Jag kan inte fatta vart denna veckan har tagit vägen. Skönt att helgen är här iaf.

God Natt!

Fet, ful och Fattig.. Eller?

Skrivet 2010-03-11 @ 14:11:01
Min kollega har nu påkommit en affärsidé. Hon ska skriva en bok om hur det är att vara fet, ful och fattig i Eslöv.  Ja, ni kanske förstår att det är Soffan!! Hahaha... Man kan ju undra vem som skulle köpa den boken.
Gud så kul man kan ha på sin arbetstid!
(Det var sjukt kul när man var där!!)

Fina Augustina och Rabarber grädd

Skrivet 2010-03-10 @ 20:21:48
Idag köpte jag två nya tesorter.
Rabarber grädd är en smak som man av någon anledning alltid dricker när man fikar ute. Så jag tänkte att det är lika bra att köpa hem det.
Provade även ett annat te som hette Fina Augustina, haha strange namn by the way. Men det var väldigt gott! Det rekommenderas..

Pirog och linne :)

Skrivet 2010-03-10 @ 19:59:24
Som vissa redan vet så har vi skaffat oss Linas Matkasse i hemmet. Stor eloge till dem för en riktigt bra affärsidé.
Idag har vi lagat en Super size pirog som blev mycket god!





Jag sydde ett linne i början av året som blev ganska bra :) Tyget var mycket lättare att sy i än vad jag trodde. Och det var en väldigt lätt modell att göra!





Snart är min kavaj färdig som jag började att sy förra helgen. Kan dock inte bestämma mig hur jag ska ha den i öppningen där fram. Det är en kavaj som slutar vid midjan och har korta ärmar med lite puff uppe vid axlarna :)
Någon som har ett bra förslag?

JAG GJORDE DET...

Skrivet 2010-03-07 @ 21:50:26

Jag är riktigt stolt över mig själv idag, och över Madde! Jag var uppe i ottan!!
Vi var i spinningsalen kl.08:00 i morse och spinnade ända fram till kl.12:04 medan vi tittade på Vasaloppet på storbildsskärm. Jag känner redan nu att mina knän värker som tusan och knappt kan gå.
Ska bli spännande att se hur man mår imorn. Då börjar dagen med utbildning på huvudkontoret. Vilket gott intryck jag kommer att ge när jag kommer haltandes in i lokalen :)

soluppgången i morse

Veckan som kommer blir en ganska lugn vecka. Jag har påbörjat att sy en kavaj i helgen som i stort sett är klar så den ska jag finjustera tänkte jag.
Till helgen ska jag bjuda min familj på tre-rättersmiddag och på lördag blir det Melodifestivalen med Petra :)

Min nya klocka

Skrivet 2010-03-06 @ 09:14:15
Jag har köpt en ny klocka som är GUUUL. Jättegul. Och fin. Den kommer bli jättefin framåt våren när man har blivit lite solbränd..


Helgen..

Skrivet 2010-03-06 @ 09:08:12
Idag vaknade jag tidigt. Detta pga att jag somnade väldigt tidigt på soffan igår :) Är det bara jag som alltid är så trött på fredagar??!
Vi hann iaf äta en jättegod fisksoppa med hemmagjorda vitlöksbröd och till efterrätt blev det glass med hemmalagad chokladsås och strössel.. Supergott!

Soppan


Och glassen..



Idag ska jag iväg och handla tyg med Carro. Ser fram emot det. Hon har nog lite mer koll än mig eftersom hon gick Hantverksprogrammet på gymnasiet. Jag har påbörjat att sy en kavaj här hemma. Ska bli spännande att se hur den blir. Eftersom jag inte är så bra på att rita så är skisser ingenting för mig. Därför har jag min konstruktion i huvudet och att försöka få ut den på tyget när jag klipper är ganska svårt...

Ikväll blir det en lugn kväll. Jag laddar inför morgondagen då jag och Madde ska på maraton-spinning i 4 timmar samtidigt som man tittar på Vasaloppet på storbild. Sa jag att detta börjar kl.8:00?? Lite så här i efterhand så undrar jag vad jag gett mig in på, men å andra sidan så måste man utmana sig själv. Så nu ser jag faktiskt fram emot det!

Ta ta!

Box och tröstshopping

Skrivet 2010-03-04 @ 18:33:38
Idag sprang jag ut på lunchen och köpte mig ett par fina örhänge. Blev jätteförtjust i dem.
Jag skulle egentligen handla en päls-halsduk som jag tittat på jättelänge men den var slut så jag tröstshoppade mina örhänge istället :)



Ikväll ska jag träna Box-pass med Madde. Ser fram emot det. Förra gången höll jag mitsen lite för högt upp så Madde sparkade mig på benet, haha! Jag ska vara lite mer förberedd denna gången...
Hoo Haa!
Lill-lördag som det är så slog jag och D på stort och gjorde en jättegod middag och till det ett mycket gott Rioja-vin. Mums fillibabba!!

Mina kjolar

Skrivet 2010-03-03 @ 20:42:41
I december köpte jag en symaskin och med det växte mitt intresse för att sy och designa egna kläder. Det har redan hunnit bli bl.a tre kjolar.

Jag har idag köpt en ny sytidning och har hittat en massa fina kläder som jag kan sy till helgen. Ska bara hitta lite lämpliga tyger först :/ Jag trodde att det sklle bara jätteavancerat att sy ett plagg från dessa tidningar men om man bara följer instruktionerna så är det faktiskt inte så svårt.

Här är min kjolar som jag gjort hittills:


Den första kjolen jag gjorde i julas


Nr.2


Och den tredje..