One week late

Skrivet 2010-07-29 @ 11:21:55
Nu har jag ju inte hunnit skriva på en heela vecka. Man är så upptagen när semestern börjar..
Men vi kör en snabb tillbakablick på veckan som varit.

I onsdags förra veckan så kom Petra och josse på besök. Vi gjorde tacos och bakade muffins med nutella & Marshmellowfluff-frosting. Inte helt fel.


I fredags åkte vi till Karlskrona för att gå på min kusins bröllop. Det var jättetrevligt och alla verkade jättenöjda. Lite synd att vädret var katastrofalt eftersom de planerat ett utomhusbröllop men det hade satt in lite träd i lokalen så det blev jättemysigt.. Jag glömde min kamera men jag tog någon mobilbild på mig och min systers sambo Linus och även på min söta kusin och hennes pojkvän Erik.




På söndagen åkte vi till Linus hemtrakter utanför Vetlanda mitt ute i skogen och stannade över natten. Vi var ute i skogen på måndagen och plockade blåbär. Även där glömde jag bort min kamera... Men goda var dem. Och många blåbärsmuffins ska det bli :)


I tisdags träffade jag bl.a Ida, min gamla klasskamrat från högstadiet, som vi räknade ut att jag inte sett på över 5 år. Helt galet. Vi var ute och gick i Helsingborg och åt på en restaurang med väldigt spydig personal. Därefter gick vi ner till Norra hamnen och tog ett glas rosévin. Väldigt mysigt.


Carro & Josse


Ida och jag

Millan var också med men hon fick en böld på halsen (även kallad boet, haha) så hon var tvungen att åka iväg och kolla upp det.. I Efterhand har jag fått höra att det inte var nåt farligt.. Pust!!

I går var jag och hälsade på mina gamla kollegor i Eslöv. Det var många som var på semester men det var jättekul att träffa dem som var där.
På kvällen var jag och D på bio och kollade på Inception. Jag trodde att det skulle vara svårt att hänga med men den var inte så komplicerad som man trott. Helt klart en godkänd och intressant film.



Idag ska jag till Helsingborgsfestivalen med tjejerna. Ska bli väldigt kul. Vi ska kolla på bl.a Hoffmaestro och så tänkte vi ta en tur förbi Rix Fm-tältet för att se om de har något bra att erbjuda.

Del 2

Skrivet 2010-07-18 @ 21:42:59
På lördagen begav jag och Josse oss ner i stan och strosade runt lite. Jag köpte en jättefin klänning som kommer att användas mycket i sommar.


Jag var sjukt sugen på att springa runt i en Funballz men när jag såg att det bara var barn som gjorde det och att de som hjälpte till att få in en i bollen var yngre än mig så ändrade jag mig genast, haha!

Vi tittade på Karnevalståget. Riktigt grym slagverksgrupp. Man blev på riktigt party-humör. Jag och Josse stod och rycktes med.



På kvällen satt vi på vår balkong och hade lite förfest och drack drinkar. D och thomas vad då också med :)



Därefter gjorde vi stan. Först mötte vi upp André, stod i ett öltält och fotade som tokar. Därefter gick vi ut på stans enda nattclub och shakade loss!




Idag har man varit riktigt seg efter två väldigt aktiva kvällar. Vi har kollat på två filmer och är nu inne på en tredje.

Nästa vecka ska vi kolla på ett nytt hus och se om det är något att ha. Jag ska även träffa Petra och Josse en dag.
Helgen ska tillbringas i Blekinge på min kusins bröllop.
Ska bli mycket trevligt!

Gud vilken rolig helg jag har haft! Karneval i stan och firande av min födelsedag. Josse har sovit hos mig sen i fredags så vi har haft det jättekul.

I fredags bjöd jag på picknick nere vid Citadellet. Vi hade jättebra väder och alla verkade nöjda.

Palle och Kåki


Jullan


Josse och Millan


Jag och Madde




Efter picknicken begav vi oss ner till stan och tog en öl/cider/vin och kollade på Erik Grönwall. Väldigt duktig faktiskt.


Haha lite på lyset var nog de flesta




Fredagskvällen avslutades med ett lakrits-snöre. Jammiii!

Nygamla skor

Skrivet 2010-07-14 @ 22:58:33
Jag hittade ett par tygskor i garderoben härom dagen som jag glömt att jag hade, inköpta förra säsongen, så jag använder dem flitigt nu :)

Hurra hurra hurra

Skrivet 2010-07-14 @ 22:55:34
Jajamensan.. Idag har man blivit ett år äldre.

Det började att firas igår när Josse kom hem till mig med en picknick-korg full med räkor, baguett, sallad och en massa annat. Så vi satt på kvällen och pillade räkor och hade det jättemysigt :)
Vi åt även en massa jordgubbar som jag och mamma plockade på dagen i Rydebäck. Mycket goda jordgubbar!

Mamma när vi plockar jordgubbar




Min fina picknickkorg




Idag skrev mina kollegor till mig på tavlan på jobb. Jocke ritade ballonger men eftersom de kunde misstolkas så ville han försäkra sig om att folk verkligen förstod ;)


Mamma gjorde en jättegod tårta till mig


Och jag var självklart tvungen att ta en bild på min fina syster i hennes nya klänning som pryder hennes fina mage som bara växer. Ganska liten mage för att ha mindre än 2 månader kvar. Hoppas att det är genetiskt ;)



Tack för alla gratulationer jag fått idag :)

WHAT THE F***!!!

Skrivet 2010-07-12 @ 18:31:33
En fågelfan har varit lös i magen och skitit ner hela vår balkong. VAD ÄR ODSEN?!?!?!?!?!

SPANIEN!!!!!

Skrivet 2010-07-12 @ 18:26:56
Jag är så glad att Spanien tog hem hela segern igår! De är bäst!!!!





------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Helgen har varit jättebra!
I fredags blev det After work med kollegorna i Helsingborg. Vi satt på en uteservering hela kvällen och spelade Jenga, riktigt kul och enkelt spel. Varför spelar man inte det oftare?!


Därefter gick vi hem till en på jobb och körde lite Singstar. En riktigt trevlig kväll!


I lördags var jag och Petra och sjöng på ett bröllop utanför Eslöv. Det gick jättebra och brudparet var så fina :)



Vi tänkte att vi som extraknäck kan spela på bröllop framöver så om ni känner någon som ska gifta sig (eller dop) så tipsa dem om oss så kommer vi gärna och sjunger!!! Tipsa om oss! Tipsa om oss!!!

På kvällen var jag, D och hans kompis ute och åt på stan. Därefter cyklade vi runt vid Citadellet i Landskrona och lyssnade till Lars Winnerbäcks ljuva stämma som hade konsert inne på Citadellet.
Sen åkte vi hem till oss och drack Piggelin-drinkar och spelade Little Big Planet :)

Gårdagen blev lugn nere på stranden. Vi köpte med en grillad kyckling, potatissallad och baguetter och satt och åt i gräset. Jättemysigt. På kvällen var vi hemma hos Jullan i Helsingborg och kollade på matchen.

Inget hus idag... eller träning

Skrivet 2010-07-07 @ 21:51:50
Det blev inget hus idag. Vi märkte att det hade början till fuktskador så det var verkligen inget vi är ute efter. I övrigt var det väldigt fint. Men vi ska se om vi får titta på ett annat hus de närmsta dagarna. Hoppas att det är mycket bättre. Det har bjälkar i taket- Me like!

I morgon kommer Petra hem till mig. Då ska vi öva inför ett bröllop som är på lördag. Vi ska sjunga För kärlekens skull och Så vill stjärnorna. Hade jag fått välja hade jag gärna bytt ut den sistnämnda låten. :P
Men det blir nog bra.

På fredag blir det After work i Helsingborg. Får se vart det bär av. Ska bli skojjigt!

Herregud vad jag har haft uppehåll med min träning nu i sommar. Är nu inne på tredje veckan. HUR HITTAR JAG TILLBAKA!?!?!?!?!?!

Jasså, hade vi en grill??

Skrivet 2010-07-06 @ 21:18:42
Igår när vi öppnade ett av köksskåpen så hittade vi en ouppackad inomhusgrill. Hur glad blir man inte då?!!
Så ikväll har vi grillat karré med grönsaksspett och kamutvete.


Nu var det ju ett tag sen jag skrev. Förra veckan blev ganska lugn.

I fredags var jag på bio med Josse och Carro. Vi såg Eclipse. Den var bra. Betydligt mer action än i film nr två, vilket var bra. Nu väntar man med spänning på att den fjärde filmen ska komma!!


På dagen så hade jag och Josse en lite After work med rosévin precis vid hamnen innan bion. Myspys!




I morgon ska jag och D kolla på ett hus. Jajamensan! Man har allt gått och blivit vuxen. Var på banken igår och det kändes jättebra. Nu ska vi bara se om huset är något att ha. Blir spännande!

Fläderblomssaft

Skrivet 2010-07-01 @ 19:41:09
I tisdags var jag och Josse i Kävlinge och gjorde fläderblomssaft med Erica. Den kommer nog att bli himla god!
Vi ska tillbaka på söndag för att göra det sista.


Här står jag och plockar fläderblommor



Josse var överlycklig som fick mysa med lilla Elin.

I morgon blir det bio med Josse och Carro. Vi ska självklart se den nya Twilight-filmen. Har man sett ettan och tvåan så måste man ju se trean. Ska bli superkul. Vi hinner nog med ett glas rosévin på en uteservering innan också.